Horeca

Horeca

De Helden van Kien

De Helden van Kien

Lunchen, dineren en borrelen

Geniet van lekker eten en drinken

Ons personeel staat elke dag voor u klaar om u een smakelijke lunch, onvergetelijk diner of een gezellige borrel aan te bieden. Bij ons maak je kennis met al het lekkers dat onze streek te bieden heeft. Onze keuken werkt namelijk met streekproducten.

Arrangementen

Voor jong en oud

Naast heerlijk lunchen, dineren of borrelen, is het ook mogelijk om bij ons een arrangement te boeken! Wij bieden diverse arrangementen aan voor jong en oud, dus er zit altijd wel ietstussen!

Just beat it

Lees meer

Magic Cabaret Theater Diner

Lees meer

Heerlijk wandelen

Lees meer
Trouwen

Volop mogelijkheden voor een prachtige dag

Trouwen hoort een bijzondere dag te zijn! Bij De Helden van Kien weten wij hier alles van, zo hebben wij al vele stelletjes mogen verwelkomen op onze prachtige locatie. Met name de omgeving en het prachtige pand bieden volop mogelijkheden voor een prachtige ceremonie. Daarnaast is het mogelijk om de gehele dag bij ons te vieren. Van ontvangst tot receptie, van compleet verzorgd diner tot een bruisend avondfeest!

Feesten

De plek voor verbinding

De Helden van Kien ligt midden in het groen van Streekpark de Kienehoef. Bij uitstek een bijzondere en unieke feestlocatie. Met het uitzicht op de historische vijver, een grote aangrenzende speeltuin en de mooie parkomgeving is dit een plek van verbinding voor jong en oud. Proost met uw gasten, geniet van de omgeving en geniet van elkaar!

Verjaardag

Lees meer

Jubileum

Lees meer

Afscheidsviering

Lees meer
Zakelijk

Alles om uw gelegenheid tot een succes te laten verlopen

De Helden van Kien is een uitermate geschikte locatie voor het ontvangen van uw relaties en/of personeel! Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een bedrijfsfeest of een borrel, wij verzorgen het tot in de puntjes. Daarnaast bieden wij ook meerdere faciliteiten, zoals een smartboard, geluidssysteem maar ook praktische zaken als wifi en ruime gratis parkeergelegenheid. Alles om uw gelegenheid tot een succes te laten verlopen.

Vergaderen

Lees meer

Receptie / borrel

Lees meer

Bedrijfsfeest

Lees meer
Overnachten

Camping de Kienehoef

Genieten van een heerlijk verblijf op camping De Kienehoef in Sint-Oedenrode. U heeft de keuze uit verschillende kampeerplaatsen die aansluiten aan uw persoonlijke wensen, zoals comfortplaatsen en autovrije plaatsen.

Belevingen

Speeltuin, golfen en de hoeve

Streekpark de Kienehoef heeft een groot aanbod als het gaat om sportieve en recreatieve belevingen.