De Helden van Kien

Horeca

De Helden van Kien

De Helden van Kien

Genieten in een prachtige omgeving

Lunchen, dineren en borrelen

Het personeel van De Helden van Kien staat elke dag voor u klaar om u een smakelijke lunch,onvergetelijk diner of een gezellige borrel aan te bieden. Bij De Helden maakt u kennis met al hetlekkers wat de streek te bieden heeft! De keuken werkt namelijk met producten uit eigen moestuin, gelegen in het park.

Arrangementen in een prachtige omgeving

Voor jong en oud

Naast heerlijk lunchen, dineren of borrelen, is het ook mogelijk om een arrangement bij De Helden teboeken! Dit zijn verschillende arrangementen voor jong en oud, dus er zit altijd wel iets tussen.

Trouwen

Lees meer

Arrangementen voor jong & oud

Lees meer

Heerlijk lunchen & dineren

Lees meer
Trouwen in een prachtige omgeving

Volop mogelijkheden voor een prachtige dag

Trouwen hoort natuurlijk een bijzondere dag te zijn! Bij De Helden van Kien weten ze hier alles van.Zo hebben zij al vele stelletjes mogen verwelkomen op de prachtige locatie in Streekpark Kienehoef. Het prachtige pand en de unieke omgeving bieden volop mogelijkheden voor een ceremonie opmaat. Daarnaast is het mogelijk om de gehele dag te vieren bij De Helden. Van ontvangst tot receptie, van compleet verzorgd diner tot bruisend avondfeest.

Feesten in een prachtige omgeving

De plek voor verbinding

De Helden van Kien ligt midden in het groen van Streekpark de Kienehoef. Bij uitstek een bijzondere en unieke feestlocatie. Met het uitzicht op de historische vijver, een grote aangrenzende speeltuin en de mooie parkomgeving is dit een plek van verbinding voor jong en oud. Proost met uw gasten, geniet van de omgeving en geniet van elkaar!

Trouwen

Lees meer

Verjaardag

Lees meer

Jubileum

Lees meer

Afscheidsviering

Lees meer
Zakelijke bijeenkomsten in een prachtige omgeving

Verras uw relaties op deze prachtige plek

De Helden van Kien is een uitermate geschikte locatie voor het ontvangen van uw relaties en/of personeel! Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een bedrijfsfeest of een borrel, wij verzorgen het tot in de puntjes. Daarnaast bieden wij ook meerdere faciliteiten, zoals een smartboard, geluidssysteem maar ook praktische zaken als wifi en ruime gratis parkeergelegenheid. Alles om uw gelegenheid tot een succes te laten verlopen.

Vergaderen

Lees meer

Receptie / borrel

Lees meer

Bedrijfsfeest

Lees meer