Golfen

Editie 2020

Golf & Country Course Sint-Oedenrode biedt u een prachtige omgeving voor golf en gezelligheid.

Golf & Country Course Sint-Oedenrode, beter bekend als Golfbaan "De Schoot”, is een rustige, landelijk gelegen golfbaan in ons Brabantse land. Het onderscheidt zich door de spreekwoordelijke Brabantse gezelligheid, door de perfect onderhouden baan en de meer dan verzorgde horeca.De horeca is niet alleen toegankelijk als golfspeler, maar verwelkomt ook  zeker wandelaars, fietsers en alle andere gasten van streekpark de Kienehoef. U bent van harte welkom op ons terras dat uitzicht biedt over de golfbaan, om te genieten van een overheerlijke kopje koffe, lunch, borrel of diner.

Ook bestaat de mogelijkheid om tijdens een golf clinic kennis te maken met de golfsport. U zult onder begeleiding van een professional de basistechnieken van de golfsport leren. Na de clinic bent u een indrukwekkende ervaring rijker. Desgewenst kunt u deze clinic met een borrel of diner afsluiten.

Voortdurend wordt er aan verbeteringen van het gehele complex gewerkt. In de afgelopen jaren zijn alle greens en een aantal tees geheel vernieuwd en zijn op meerdere holes dubbele afslagplaatsen gerealiseerd.

Lees meer