Pop & Colour

Pop & Colour 2018

Belevingen

25 en 26 mei

Het Pop & Colour festival vindt dit jaar plaats op 25 en 26 mei in het prachtige Streekpark de Kienehoef. Deze editie staat weer volop in het teken van kunst, cultuur, muziek, lekker eten en creativiteit.

Dit jaar zal het festival voor het eerst 2 dagen duren. Op zaterdag 25 mei een avondvullend programma met de bandjes van Pop@Co en één bekend artiest (deze houden we nog even geheim!). Op zondagmiddag zal het festival weer terugkeren als vorig jaar, volop genieten dus!

Aanmelden Pop & Colour 2019

Ben je creatief, ondernemend en een tikkeltje eigenwijs? Dan zijn we waarschijnlijk op zoek naar jou!

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei wordt het streekpark weer omgetoverd tot bruisend festivalterrein. Hier kan iedereen komen genieten van een vrolijke mix van kunst en creativiteit,goede muziek, jonge talenten, lekker eten en drinken en een ongedwongen sfeer.

Voor zondag 26 mei zoeken we deelnemers voor onze creatieve markt. We bieden hier een podium aan iedereen, die zijn creatieve of kunstzinnige talenten wil laten zien. Dit mag van alles zijn, bijv. een kleine tentoonstelling van eigen werk, een demo van jouw ambacht of creatieve workshop, maar ook een pop-up store met je zelfgemaakte producten. We hebben een prachtig groen festivalterrein dat veel mogelijkheden biedt voor alternatieve ideeën. Heb je dus heel iets anders in gedachte? Verras ons en neem contact op!

Voorwaarden: Om mee te doen vragen we je een basisbijdrage van €25 per deelnemer. Hiervoor krijg je van ons een kraam, als je die nodig hebt. Heb je geen kraam nodig, maar wel andere wensen om jouw ideeën uit te kunnen voeren? Neem dan even contact met ons op , we denken graag met je mee.

Heldentheater: Ook voor kinderen is het mogelijk om mee te doen. Op zondag 26 mei zal er een heus Heldentheater zijn, waar de mooiste gedichten, dans, theater en liedjes gebracht kunnen worden. Ben je tussen de 8 en 16 en zou je graag in dit Heldentheater willen staan? Meld je dan nu aan!