Pop & Colour

Pop & Colour 2018

Belevingen

25 en 26 mei

Het Pop & Colour festival vindt dit jaar plaats op 25 en 26 mei in het prachtige Streekpark de Kienehoef. Deze editie staat weer volop in het teken van kunst, cultuur, muziek, lekker eten en creativiteit.

Dit jaar zal het festival voor het eerst 2 dagen duren. Op zaterdag 25 mei een avondvullend programma met de bandjes van Pop@Co. Op zondagmiddag zal het festival weer terugkeren als vorig jaar, met als ultieme afsluiter: Trijntje Oosterhuis! Volop genieten dus!

25 en 26 mei 2019: 5 e editie Pop & Colour Festival

Pop & Colour Festival bestaat 5 jaar en dat gaan we vieren! Dit jaar is het Streekpark Kienehoef wederom het decor voor dit culturele gezin voor jong en oud. Toegang is gratis, dus kom gezellig aan!

Zaterdag 25 mei : De ‘Circle of Talent’ Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de CHV Academy, een uniek samenwerkingsverband dat investeert in jong talent. (Meer hierover vind je op www.chvacademy.nl) Ook is er een bijdrage van Popsport. ( www.popsport.nl)

Verwacht een gevarieerd muzikaal programma met op het podium veel jeugd, zoals leerlingen uit de Talentklas en bands van het Fioretticollege, maar ook professionele bands als band Basement 21 ende feestband Yellow Pants, die deze feestavond zal afsluiten.

16.00 uur : feestelijke opening met het CHV Academy kinderkoor
Aansluitend optredens volgens time table
Yellow Pants is de feestelijke afsluiter van deze avond!

Zondag 26 mei : een compleet feest!

Zondag is vanaf 12.00 uur een complete festivaldag met voor ieder wat wils. Op het grote podium zijn doorlopend optredens van de jonge bands van Pop & Co Bandcoaching, er is de creatieve festivalmarkt met kleurrijke kraampjes met eigen creaties, workshops en kinderactiviteiten, circus, theater en natuurlijk heerlijk eten en drinken.

Nieuw is dit jaar het Heldentheater, een knusse theaterzaal waar in samenwerking met diverse verenigingen uit Meierijstad optredens en workshops voor en door kinderen zijn. Op het programma staan o.a. ‘t Roois theater, Muziek Vereniging Meierijstad, Dansvereniging Sunrise, en theater- en muziekafdelingen van Phoenix Cultuur.

Kinder-Passe-Partouts: Kinderen hebben geen kans zich te vervelen, want er is heel veel te doen. De circus-,theater- en muziekworkshops zijn gratis, voor de creatieve activiteiten wordt een bijdrage gevraagd. Bij de kassa kunnen kinderen een passe-partouts kopen. Hiermee kunnen ze zelf het terrein over om diverse knutselactiviteiten te doen en bij de kinderbar iets drinken en lekkers te halen.

Trijntje Oosterhuis & Het Brabants Jazz Orkest: Als klap op de vuurpijl wordt het festival vanaf 19.30 uur afgesloten met een optreden van Trijntje Oosterhuis, samen met Het Brabants Jazz Orkest. Zij zullen diverse nummers uit haar rijke repertoire ten gehore brengen én, alsof dat nog niet genoeg is, zal Trijntje optreden in een unieke setting,samen met Pop & Co leerlingen.