25-jarig bestaan Kinderboerderij Kienehoeve

Op 17 februari 2022 bestaat Kinderboerderij Kienehoeve 25 jaar! Al 25 jaar lang kun je bij ons terecht voor uiteenlopende activiteiten, zoals een lampionnenoptocht, de jaarlijkse kerststal en speurtochten door het Kienehoef park. Uiteraard ben je in al die tijd ook welkom geweest om de dieren te ontdekken en om nieuwe mensen te leren kennen.

Nu, 25 jaar later, staan we voor een nieuwe periode. De afgelopen jaren hebben we de kinderboerderij prachtig mogen renoveren. Zo zijn er nieuwe weides ingericht, is er een nieuwe omheining geplaatst, is er een prachtige Brabantse dwarsdeelschuur gerealiseerd én hebben we nieuwe dieren mogen verwelkomen. Dit alles was natuurlijk nooit gelukt zonder hulp van onze vrijwilligers, Stichting Dichterbij en onze sponsoren. Wij danken daarom iedereen die een mooie bijdrage heeft geleverd en kijken uit naar een mooie toekomst!

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊