Kinderboerderij Kienehoeve

Kinderboerderij Kienehoeve

Ontdek het Brabantse landleven

Kinderboerderij Kienehoeve is een prachtige plek midden in Streekpark Kienehoef. Er is van alles te beleven bij deze gratis toegankelijke kinderboerderij. Ga op avontuur tussen de dieren. Het wandelpad loopt namelijk door de weides waar de schaapjes en geitjes lopen.

Daarnaast kom je langs ezels, koeien en leer je van alles over het Brabantse landleven. De kinderboerderij is bereikbaar te voet of per bootje. Wil je aanmeren bij de kinderboerderij? Huur dan een bootje bij Paviljoen De Helden van Kien!

Ontdek het landleven

De Brabantse dwarsdeelschuur

Ontdek de 250 jaar oude schuur bij kinderboerderij Kienehoeve. Deze dwarsdeelschuur is vanuit Oploo naar Sint-Oedenrode verplaatst en verkeert nog in een top staat! De schuur wordt onder meer gebruikt voor verblijven van dieren en educatie.

Alles wat je moet weten

Bezoekersinformatie

Vanwege de landelijke coronamaatregelen is de kinderboerderij
tot nader order gesloten.


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 12.30  tot 15.30
Zaterdag van 09.00  tot 12.00
Zondag van 13.30 tot 16.00
Honden zijn niet toegestaan

Parkeren
Net als de toegang, is parkeren gratis. Er zijn twee ruime gratis parkeergelegenheden gelegen aan de Zwembadweg en Bremhorst.

Contact
Telefoon: 0413-478912
E-mail: kinderboerderij@streekparkkienehoef.nl

Partners

Word vriend van de Kinderboerderij

Als betrokkene uit de omgeving vind je het natuurlijk logisch dat de kinderboerderij er mooi uit ziet en dat er veel te beleven valt. Hoe leuk en waardevol is het dan dat je daar zelf een bijdrage aan kan leveren?! Als Vriend van de Kinderboerderij mag je dan ook gewoon trots zijn op wat Sint-Oedenrode met de Kinderboerderij in het Streekpark te bieden heeft.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊