Kinderboerderij Kienehoeve

Kinderboerderij Kienehoeve

Ontdek het Brabantse landleven

Kinderboerderij Kienehoeve is een prachtige plek midden in Streekpark Kienehoef. Er is van alles te beleven bij deze gratis toegankelijke kinderboerderij. Ga op avontuur tussen de dieren. Het wandelpad loopt namelijk door de weides waar de schaapjes en geitjes lopen.

Daarnaast kom je langs ezels, koeien en leer je van alles over het Brabantse landleven. De kinderboerderij is bereikbaar te voet of per bootje. Wil je aanmeren bij de kinderboerderij? Huur dan een bootje bij Paviljoen De Helden van Kien!

Ontdek het landleven

De Brabantse dwarsdeelschuur

Ontdek de 250 jaar oude schuur bij kinderboerderij Kienehoeve. Deze dwarsdeelschuur is vanuit Oploo naar Sint-Oedenrode verplaatst en verkeerd nog in een top staat! De schuur wordt onder meer gebruikt voor verblijven van dieren en educatie.

Alles wat je moet weten

Bezoekersinformatie

Vanwege de landelijke coronamaatregelen is de kinderboerderij
tot en met 9 februari gesloten.


‍Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 12.30 u tot 15.30 u
Zaterdag van 09.00 u - 12.00 u
Zondag van 13.30 u - 16.00 u
Honden zijn niet toegestaan

Parkeren
Net als de toegang is parkeren gratis. Er zijn twee ruimte gratis parkeergelegenheden gelegen aan de Zwembadweg of Bremhorst.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.