Kinderboerderij Kienehoeve

Kinderboerderij Kienehoeve

Grote kinderboerderij met speeltuin

Kinderboerderij Kienehoeve is een prachtige plek midden in het groen van Streekpark Kienehoef! Deze grote kinderboerderij met speeltuin is gratis toegankelijk en er is van alles te beleven. Ga op avontuur tussen de dieren, knuffel de konijnen en ontdek van alles over het Brabantse landleven.

Kinderboerderij Kienehoeve is te bereiken te voet of per bootje. Wil je de boerderij bezoeken per boot? Huur dan snel een bootje bij De Helden van Kien!

Ontdek het landleven

De Brabantse dwarsdeelschuur

Ontdek de 250 jaar oude schuur bij kinderboerderij Kienehoeve. Deze dwarsdeelschuur is vanuit Sint Anthonis naar Sint-Oedenrode verplaatst en verkeert nog in een top staat! De schuur wordt onder meer gebruikt voor verblijven van dieren en educatie.

Alles wat je moet weten

Bezoekersinformatie

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09.00  tot 16.00
Zaterdag van 09.00  tot 12.00
Zondag van 13.30 tot 17.00
Honden zijn niet toegestaan

Horeca
Kinderboerderij Kienehoeve is voorzien van een horecapunt. Hier kun je terecht voor een heerlijk bakje koffie, thee of iets fris met een lekkernij. Betalen kan zowel met pin als contant.

Parkeren
Net als de toegang, is parkeren gratis. Er zijn twee ruime gratis parkeergelegenheden gelegen aan de Zwembadweg en Bremhorst.

Contact
Telefoon: 0413-478912
E-mail: kinderboerderij@streekparkkienehoef.nl

Partners

Word vriend van de Kinderboerderij

Als betrokkene uit de omgeving vind je het natuurlijk logisch dat de kinderboerderij er mooi uit ziet en dat er veel te beleven valt. Hoe leuk en waardevol is het dan dat je daar zelf een bijdrage aan kan leveren?! Als Vriend van de Kinderboerderij mag je dan ook gewoon trots zijn op wat Sint-Oedenrode met de Kinderboerderij in het Streekpark te bieden heeft.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊