Sportpark de Kienehoef

Korfbalvereniging KV Rooi

Deze super gezellige korfbalvereniging hecht veel waarde aan sociale activiteiten. Onder het motto ‘Heel Brabant Sport’ nodigen Brabantse topsporters de vereniging uit mee te doen aan sportieve uitdagingen.

Lees meer

Sportvereniging Sint-Oedenrode Fortuna '67

Het clubgebouw van Fortuna '67 aan de Zwembadweg 62, op ± 100 m van start en finish. Inschrijven vanaf 9.30 u tot 15 minuten voor de start van elk onderdeel. Er is voldoende douche- en kleedgelegenheid aanwezig.

Lees meer

Hockeyclub MHC Sint-Oedenrode

Een sportieve en gezellige hockeyvereniging in het hart van de Meierij. Van jongste jeugd tot en met de veteranen speelt men in verschillende selectie - of breedte teams.

Lees meer

Tennisvereniging de Kienehoef

Deze tennisvereniging heeft de beschikking over 16 kunstgrasbanen, allen verlicht, een minibaan en een oefenmuur. De banen zijn het hele jaar te bespelen, alleen sneeuw en opdooi uitgezonderd.

Lees meer

Hondensportvereniging De Pijnhorst

Je hond beter laten gehoorzamen? Of is luisteren geen probleem meer en is je hond er helemaal klaar voor om nóg sneller te worden? Hoe ver je hond ook is, deze hondensportvereniging kan je hond verder op weg helpen!

Lees meer

Handboogvereniging Ontspanning

Deze vereniging heeft ongeveer 12 jaren geleden met eigen leden en eigen middelen een overdekte handboogaccommodatie tot stand gebracht, waarop vele verenigingen uit de naaste omtrek en zelfs ver daar buiten jaloers kunnen zijn.

Lees meer

Rijvereniging Rooise Ruiters en pony ruiters Sint-Oedenrode

Deze rijvereniging is in 1999 ontstaan na een fusie van de rijvereniging De Rooise Ruiters en ponyclub De Rooise Ponyruiters. De thuishaven van de rijvereniging is manege De Pijnhorst.

Lees meer

Sportschool Basic-Fit

Voor Basic-Fit is het belangrijk dat jij je thuis voelt in de sportschool en alles om je heen hebt voor een goede training. De club is daarom ruim opgezet, mooi ingericht en voorzien van veel apparaten en materialen. Je kan onbeperkt meedoen aan virtuele lessen, je spullen stop je in een kluisje en na je workout spring je meteen onder de douche

Lees meer

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊