Pop&Colour

Een kleurrijke dag vol met muziek, creativiteit en nog veel meer!

Pop&Colour 2022

Op zondag 19 juni zal het Pop&Colour Festival het Streekpark weer laten bruisen! Dit vrolijke culturele festival voor jong en oud biedt een mix van muziek, creativiteit en lekker eten & drinken in een heerlijke, groene omgeving. Dit festival is een unieke samenwerking tussen Phoenix Cultuur, Pop&CO bandcoaching, Streekpark Kienehoef en Helden van Kien.

Wat Pop& Colour Festival bijzonder maakt,  is dat vooral jong talent in de schijnwerpers staat. Het hoofdpodium is helemaal voor de bands van Pop&Co bandcoaching, waarbij beginnende en professionele muzikanten samen op het podium staan. Voor sommigen is dit festival hun eerste stap in de spotlights.  Het festival wordt ‘s avonds afgesloten me teen fantastisch optreden door de Marcel Fisser Band!

Rondom het festivalterrein is een creatieve festivalmarkt, waar de creativiteit geprikkeld wordt met kleurrijke creaties, workshops en kinderactiviteiten. Aan het terras bij De Helden van Kien is een Heldenpodium voor o.a. zang, dans, poëzie en toneel waar ook lokale verenigingen zich kunnen laten zien.

Toegang is gratis.

Bekijk aftermovie 2019Help mee

Alles wat je moet weten

Doe je mee?

Bespeel je een instrument, ben je singer-songwriter, schrijf je zelf gedichten, ontwerp je je eigen kleding of heb je een ander talent? Meld je aan voor een plekje op het Heldenpodium. Of wil je een plekje op de markt, met kunst of creatief, professioneel of puur als hobby.  Ook demo´s of mini-workshops en kinderactiviteiten zijn hier van harte welkom.

Mail naar festival@streekparkkienehoef.nl


Festival

Aftermovie 2019

Partners

Deze bedrijven helpen mee aan het succes

Ook partner worden? Mail dan naar festival@streekparkkienehoef.nl.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊