Pop&Colour

Pop&Colour Festival 2022

Bedankt!

DANK aan alle bands, deelnemers, sponsoren, leveranciers, technici, personeel, bandcoaches, vrijwilligers en de Marcel Fisser Band! En natuurlijk ook dank aan alle bezoekers! Wij kijken terug op geslaagde dag met heel veel muzikaliteit en creativiteit.

Pop&Colour Festival 2023
Zet ‘m alvast in de agenda! Pop&Colour Festival keert terug op zondag 18 juni 2023. Wij kijken weer uit naar een kleurrijke dag vol creativiteit en muzikaliteit. Tot dan! 

Sponsoren, deelnemers en vrijwilligers
Ook voor de editie van 2023 zijn we weer op zoek naar sponsoren, creatieve markt deelnemers en vrijwilligers! Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar festival@streekparkkienehoef.nl en je krijgt zo snel mogelijk reactie van ons!

Bekijk aftermovie 2022Help mee

Een dag vol creativiteit

Over Pop&Colour

Het Pop&Colour Festival is een unieke samenwerking tussen Phoenix Cultuur, Pop&Co Bandcoaching, Streekpark Kienehoef, De Helden van Kien en vele sponsoren. Wat Pop&Colour Festival bijzonder maakt,  is dat vooral jong talent in de schijnwerpers staat. Het hoofdpodium is helemaal voor de bands van Pop&Co bandcoaching, waarbij beginnende en professionele muzikanten samen op het podium staan. Voor sommigen is dit festival hun eerste stap in de spotlights.  Daarnaast is er een creatieve festivalmarkt, waar de creativiteit geprikkeld wordt met kleurrijke creaties, workshops en kinderactiviteiten.

Festival

Aftermovie 2022

Partners

Deze bedrijven helpen mee aan het succes

Ook partner worden? Mail dan naar festival@streekparkkienehoef.nl.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊