Pop&Colour

Zaterdag 15 en zondag 16 juni 2024

Pop&Colour Festival 2024

Pop&Colour Festival is een vrolijk tweedaags festival voor muziek, kunst, creativiteit en inspiratie, dat jong talent een écht podium biedt. Toegang is gratis en voor alle leeftijden.

De Beste Zangers van Meierijstad: zaterdag 15 juni 2024
Dit jaar hebben we een verrassend muzikaal mix & match programma met ons nieuwe concept: De Beste Zangers van Meierijstad. Ook zullen er optredens zijn van de Marcel Fisser band, Burtsko, sing- en songwriter William Ben en Young Pop&Co.

Pop&Color Festival: zondag 16 juni 2024
Een complete festivaldag met optredens op twee podia, een creatieve festivalmarkt rondom het groene festivalterrein met veel (kinder) activiteiten en het EK-voetbal op groot scherm Deze festivaldag wordt afgesloten met een spetterend optreden van Jan Dulles.

ZaterdagprogrammaZondagprogramma

Zaterdag 15 juni 2024

Zaterdagavond programma

De Beste Zangers van Meierijstad: zaterdag 15 juni 2024
Op zaterdagavond presenteert het Pop&Colour Festival de Beste Zangers van Meierijstad. Begeleid door de Marcel Fisser band, dé vaste begeleidingsband van het bekende TV-programma: De beste Zangers, mogen lokale zangers en zangeressen, die het aandurven, het festivalterrein op zijn kop gaan zetten.

De Muziekprogramma: zaterdag 15 juni
Naast het Beste Zangersconcept, zijn er dit jaar ook een aantal muzikanten geboekt. Zo zal Burstko, voormalig Pop&Co'er, optreden, krijgen we een optreden van sing- en songwriter William Ben en natuurlijk de Marcel Fisser band met de Rooise zusjes van der Aa.

Tijden: 19.00 tot 00.00 uur
Toegang: gratis!

Zondag 16 juni 2024

Zondagprogramma

Pop&Colour Festival: Zondag 16 juni 2024
Beleef een complete festivaldag met optredens op twee podia, een creatieve markt, vele kinderactiviteiten, het EK-voetbal en nog veel meer!

Hoofdpodium
Zoals ieder jaar staan de bands van Pop&Co Bandcoaching te schitteren op het hoofdpodium. En dat is nog niet alles, ook dit jaar hebben we weer een nationaal bekend artiest weten te strikken. Niemand minder dan Jan Dulles zal het festival op een fantastische wijze afsluiten, onder leiding van Aron Raams.

Jan Dulles
De Volendamse Jan Dulles is zanger van de band ‘de 3J’s’. Ook nam hij deel aan TV- programma’s, zoals ‘De beste zangers’, ‘The Passion ‘ en het populaire ‘The masked singers’, dat hij in 2020 won.

Heldenpodium
Op het Heldenpodium aan het terras bij De Helden van Kien zijn optredens van lokale (jeugd)verenigingen en groepen. Om 15.00 uur zal hier de wedstrijd Nederland – Polen op groot scherm te zien zijn.

Creatieve markt
Rondom het festivalveld is de creatieve markt dé plek om leuke aankopen en creatieve (kinder)activiteiten te doen.

Tijden hoofdpodium: 12.00 tot 22.00 uur
Tijden Heldenpodium: 12.00 tot 20.00 uur
Tijden creatieve markt: 12.00 tot 19.00 uur
Toegang: gratis!

Festival

Aftermovie 2023

Partners

Dank aan alle partners en sponsoren!

Ook partner of sponsor worden? Mail naar festival@streekparkkienehoef.nl.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊