Pop&Colour

Pop&Colour Festival 2023

Zondag 18 juni

Pop &Colour staat garant voor een bonte mix van muziek, kunst, creativiteit en lekker eten en drinken. Vooral kinderen, jongeren en aanstormend talent krijgen de ruimte om zich te laten zien. Op het hoofdpodium schitteren de jonge bands van Pop&Co bandcoaching, terwijl het Heldenpodium ruimte biedt aan dans, toneel, kleinkunst en muziek. De creatieve markt vult het terrein met kleurrijke kraampjes van creatieve ondernemers en (kinder) activiteiten, waar je heerlijk rond kunt struinen om vervolgens met een hapje op het terras of een drankje in het gras te genieten.  ’s Avonds wordt het festival afgesloten met een fantastische slotact, namelijk Jennie Lena.

Programma
Muzikaal programma 12.00 tot 22.00 uur
Creatieve markt 12.00 tot 18.00 uur
Entree is geheel gratis!

Ontdek het programmaHelp mee

Een dag vol creativiteit

Het programma

Dit jaar heeft de organisatie van het Pop&Colour Festival weer een kleurrijk programma samengesteld. Met meer dan 10 bands, één nationaal bekend artiest, twee podia, één locatie theater en meer dan 30 kraampjes zal het weer een prachtige dag worden!

Hoofdpodium
Op het hoofdpodium zullen de bands van Pop&Co Bandcoaching weer schitteren. Dit jaar zullen de bands Hear-It, Oud of Tune, Ensane, The Pines, Clover, Aanwezig, Offroad, Zeptic en Fieldtrip het podium betreden. Daarnaast is er dit jaar natuurlijk weer een nationaal bekend artiest. Dit jaar is dat Jennie Lena. Je zou haar kunnen kennen als achtergrondzangeres van Anouk, maar ook van haar prachtige auditie bij The Voice of Holland.
Ontdek snel meer!

De creatieve markt
Ook dit jaar zijn er weer meer dan 30 kraampjes te vinden op het festivalterrein. Hier kun je genieten van workshops, speciale kinderactiviteiten en nog veel meer! Struin langs alle kramen en laat je verrassen.

Heldenpodium
Naast het hoofdpodium is er dit jaar ook weer een Heldenpodium aan de waterkant. Hier zullen onder andere Burtsko en Johnny T and the Halfsouls het podium betreden. Verder zullen hier ook activiteiten plaatsvinden op het gebied van dans en theater van lokale initiatieven.

Locatietheater De Blauwe Kei
Speciaal voor de kinderen is er het locatietheater in samenwerkingmet De Blauwe Kei. Zij gaan een mooie, fantasievolle show neerzetten in silentdisco vorm.

Pop&Colour Festival 2023

Vaderdag Arrangementen

Ook dit jaar valt het Pop&Colour Festival weer tegelijk met Vaderdag. Daarom slaan De Helden van Kien en het Pop&Colour Festival de handen ineen voor speciale Vaderdag arrangementen. Koop van te voren al jouw Vaderdag arrangementen tegen een speciale korting, verzilver deze vervolgens bij de muntenverkoop op het festivalterrein en je bent klaar om te gaan!

Meer info & tickets

Festival

Aftermovie 2022

Partners

Deze bedrijven helpen mee aan het succes

Ook partner worden? Mail dan naar festival@streekparkkienehoef.nl.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊