Pop&Colour

Pop&Colour Festival 2024

Deelnemers gezocht

Op zondag 16 juni 2024 zal het Pop & Colour Festival voor de achtste keer worden gehouden in Streekpark Kienehoef. Dit vrolijke, culturele festival voor alle leeftijden is intussen niet meer weg te denken van de evenementenkalender. Hoewel er ieder jaar wel iets aan toegevoegd wordt, blijven de hoofdingrediënten behouden: veel live muziek, kunst en creativiteit en lekker eten en drinken

Lijkt het je leuk om mee te doen aan Pop & Colour Festival? Dat kan! Iedereen die zijn muzikale, creatieve of kunstzinnige talent wil laten zien is welkom om zich aan te melden. Pop & Colour is het festival waarbij vooral jong talent een écht podium krijgt. Op het hoofdpodium spelen de bands van Pop & Co bandcoaching. Het Heldenpodium aan het water biedt ruimte aan andere optredens met muziek, dans of theater van jeugdverenigingen, kleine groepen en solisten. Creatieve talenten kunnen meedoen aan de creatieve festivalmarkt, met workshops, kinderactiviteiten en kramen waar eigen gemaakte creaties te zien en te koop zijn. Ben jij enthousiast geworden en zou je graag willen deelnemen aan ons festival? Mail dan naar festival@streekparkkienehoef.nl!

Festival

Aftermovie 2023

Partners

Dank aan alle partners en sponsoren!

Ook partner of sponsor worden? Mail naar festival@streekparkkienehoef.nl.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊