Pop&Colour

Pop&Colour Festival 2023

Zondag 18 juni

Er is een gloednieuwe editie in de maak van hét kleurrijke festival dat jong talent een echt podium geeft!

Wat kun je verwachten?
Pop &Colour staat garant voor een bonte mix van muziek, kunst, creativiteit en lekker eten en drinken. Vooral kinderen, jongeren en aanstormend talent krijgen de ruimte om zich te laten zien. Op het hoofdpodium schitteren de jonge bands van Pop&Co bandcoaching, terwijl het Heldenpodium ruimte biedt aan dans, toneel, kleinkunst en muziek. De creatieve markt vult het terrein met kleurrijke kraampjes van creatieve ondernemers en (kinder) activiteiten, waar je heerlijk rond kunt struinen om vervolgens met een hapje op het terras of een drankje in het gras te genieten.  ’s Avonds wordt het festival afgesloten met een fantastische slotact. Aan dit succesvolle recept zullen dit jaar ook een aantal nieuwe ingrediënten worden toegevoegd, waarover later meer. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Bekijk aftermovie 2022Help mee

Een dag vol creativiteit

Doe mee!

Op de creatieve markt kunnen kunstenaars en creatieve ondernemers hun creaties laten zien en verkopen. Ook workshops en creatieve kinderactiviteiten zijn hier welkom. Het Heldenpodium is een open podium voor optredens van aanstormend talent op het gebied van theater, muziek, dans en poëzie. Lijkt het je leuk om met je vereniging, je eigen groep, of alleen op te treden voor een breed publiek? Meld je dan nu aan!

Inschrijfformulier

Schrijf je eenvoudig in voor Pop & Colour 2023

Wat is jouw naam?

Wat is jouw e-mailadres?

Wat is jouw telefoonnummer?

Waar wil je je voor inschrijven?

Bedankt! Binnen 48 uur antwoorden we op je bericht 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊

Festival

Aftermovie 2022

Partners

Deze bedrijven helpen mee aan het succes

Ook partner worden? Mail dan naar festival@streekparkkienehoef.nl.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊