Speeltuin met waterbeleving

Klimmen, klauteren, schommelen en meer

Speeltuin de Kienehoef

Midden in het Streekpark is een prachtig gratis toegankelijke speeltuin gelegen. Deze ruime speeltuin biedt plezier voor de jongste onder ons. Klim en klauter op de speeltoestellen, bouw zandkastelen in de zandbak, schommel op de (familie)schommels of glijd van de glijbanen.

Nabij de speeltuin is ook een mooi voetbalveldje gelegen waar je prima kan voetballen. Bovendien is er ook genoeg zitgelegenheid waar je heerlijk kan picknicken. Deze zitjes hebben tevens uitzicht op de speeltuin. 

Maak jouw dagje uit compleet met een bootje

Waterbeleving

Net als vroeger kan er weer geroeid worden in het park. Huur een bootje bij De Helden van Kien en beleef volop waterplezier. De roeivijvers zijn met elkaar verbonden waardoor je ook naar Kinderboerderij Kienehoeve kan varen en aanmeren. Hier kun je na een mooie route weer jouw vaartocht vervolgen. Geen liefhebber van roeien? Er zijn ook waterfietsen. Met deze bootjes kun jij gemakkelijk een prachtige vaarroute afleggen. Bovendien is er ook nog een pondje gelegen op de wandelroute om de waterbeleving compleet te maken.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊