Uitjesrooi.nl

Uitjesrooi.nl

De leukste uitjes in Streekpark Kienehoef

Uitjesrooi.nl is dé leukste uitjespartner van Streekpark Kienehoef! Bij deze partner maak je kennis met de allerleukste groepsactiviteiten voor jong en oud op de mooiste locaties! Of het nu gaat om een bedrijfs-, verenigings- of familie-uitje, bij deze partner kun je terecht voor een compleet verzorgde dag of middag! Bekijk hieronder snel een deel van het aanbod en laat je verrassen.

Ontdek Uitjesrooi.nl

Voor jong en oud

Groepsactiviteiten in
Streekpark Kienehoef

Uitjesrooi.nl biedt verschillende uitjes in samenwerking met partners, zoals De Helden van kien, Streekpark Kienehoef en Kinderboerderij Kienehoeve. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor maatwerk. Bekijk hieronder snel een deel van de uitjes en aarzel niet om contact op te nemen!

Streekpark Wandeling

Op ontdekking door Streekpark Kienehoef! Tijdens deze wandeling onder leiding van gids krijg je meer informatie over de rijke historie, het heden en de toekomstige plannen van de Kienehoef.

Lees meer

E-Chopper rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Lees meer

BumpingBall

Bubbelvoetbal is dé combinatie van sport en plezier. Tijdens het spel krijg je een met lucht gevulde bal om je heen en ga je de strijd met elkaar aan. Er is maar één regel bij bubbelvoetbal: er zijn geen regels!

Lees meer
Ontdek al onze uitjes

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊