Paviljoen De Helden van Kien

Genieten in een prachtige omgeving

Lunchen, dineren en borrelen

Paviljoen De Helden van Kien is een prachtige locatie waar je iedere dag terecht kunt voor een heerlijke lunch, smakelijk diner of een gezellige borrel. Ondertussen maak je kennis met al het lekkers wat het Streekpark te bieden heeft. Het restaurant werkt namelijk met producten uit eigen moestuin. Daarnaast worden er talloze activiteiten georganiseerd het gehele jaar door.

Ontdek meer

Voor jong en oud

Arrangementen

Bij Paviljoen De Helden van Kien je niet alleen terecht voor een heerlijke lunch, maar ook voor arrangementen. Ontdek de omgeving door een mooie fiets- of wandelroute, loop het klompenbelevingspad door het park en nog veel meer. 

Heerlijk wandelen

De prachtige omgeving biedt volop mogelijkheden voor een mooie wandeling in de Meierij. Je kunt zelf een mooie route uitstippelen of loop het welbekende Ommetje Rijsingen.

Lees meer

Kickbike

Zin om op een creatieve manier Sint-Oedenrode en omstreken te verkennen? Met het kickbike arrangement kan je steppend op verkenning gaan!

Lees meer

Plezier op het water

Beleef plezier op het water met een roeibootje of waterfiets. De vijvers zijn uitstekend voor een mooie vaarroute. Bovendien kun je aanmeren de Kinderboerderij Kienehoeve.

Lees meer

Volop mogelijkheden voor een prachtige dag

Trouwen in een prachtige omgeving

Streekpark Kienehoef biedt volop mogelijkheden voor een prachtige trouwdag. Paviljoen De Helden van Kien heeft al vele stelletjes mogen verwelkomen. Het park kent namelijk prachtige plekjes waar een ceremonie kan plaatsvinden. Daarnaast is het zelfs mogelijk om de gehele dag hier te vieren. Van ontvangst tot receptie, van compleet verzorgd diner tot een bruisend avondfeest.

Meer informatie

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊