Paardensportcentrum
De Kienehoef

Paarden-sportcentrum De Kienehoef

Een multifunctioneel centrum

Gefocust op paardrijden

Paardensportcentrum De Kienehoef is een multifunctioneel centrum waar men optimaal kan trainen voor de paardensport. Onze aanpak bestaat uit een professionele stal- en sportmanagement met uitstekende (innovatieve) faciliteiten zoals een eb- en vloed binnen- en buitenbodem, ruime boxen in het rubber voorzien, wasplaatsen met een solarium, stapmolen, een aquatrainer. Deze faciliteiten ontzorgen de ruiter zodat er gefocust kan worden op het rijden.

Specialisten

Een centrum met mogelijkheden

Daarnaast bieden wij een compleet programma aan. Denk hierbij o.a. aan het trainen van de paarden en lesgeven op zowel laag- en hoog niveau. Ook zijn wij gespecialiseerd om onder begeleiding van specialisten zoals erkende (sport)dieren-artsen/fysiotherapeuten, u een preventief- als ook een revalidatie behandelplan voor uw paard op te stellen en uit te voeren. Kortom een uitgebreid centrum met veel mogelijkheden!

Bezoek website

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊