Trimbaan

Sporten in natuurrijke omgeving

Kom bewegen in Streekpark Kienehoef

In de komende weken wordt er - zoals altijd - hard gewerkt. Onder meer bouwen we in de maanden maart - april trimtoestellen. Park Kienehoef krijgt een trimbaan! Want beweging is belangrijk en gezond voor jong en oud. 

Het parcours zal precies 1 Engelse mijl zijn (1,6 km), passend bij de Engelse landschapsstijl  van het park. In de komende periode verrijzen 10 toestellen, verspreid in het park, langs de nieuwe trimroute. Met bordjes wordt straks de route duidelijk aangegeven. Ook krijgt elk toestel een instructie bord met een QR code. Daarmee volg je een link naar deze website waar straks inspiratie- en instructiefilmpjes te zien zullen zijn. Tot slot zullen we ook langs de route elke 100m een bordje plaatsen. Dat is voor degenen onder ons die hun conditie willen testen: je kan de route straks ook gebruiken om een Coopertest te lopen. De Coopertest is een test waarbij je bij het hardlopen in 12 minuten een zo groot mogelijke afstand overbrugt. Bij de start van de route vind je straks een informatiebord met allerlei informatie over de trimbaan en de Coopertest! 

Partners

De trimbaan is mede mogelijk
gemaakt door

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊