Trimbaan

De Kienehoef One Mile

Kom bewegen in Streekpark Kienehoef

Streekpark Kienehoef heeft een eigen trimbaan gelegen in Park de Kienehoef. Deze trimbaan is bijna een Engelse mijl lang en past goed bij de Engelse landschapsstijl. De trimbaan bestaat uit 9 verschillende toestellen, waar je van alles kunt trainen. Daarnaast is ieder toestel voorzien van een unieke QR-code. Na het scannen, krijg je een instructievideo te zien. Bij de start van de trimbaan hangt een informatiebord, waar je alle benodigde info kunt vinden voor een perfecte start. Daarnaast is de trimbaan gratis te gebruiken voor iedereen.

Coopertest
Voor de degenen die hun conditie willen testen is er een Coopertest. Met deze test zul je in 12 minuten tijd een zo groot mogelijke afstand moeten overbruggen. Nadat je de test hebt afgerond, kun je aan de geplaatste hectometerpaaltjes zien hoe ver je bent gekomen. Wanneer je de test voor de tweede keer uitvoert, kun je al verbeteringen zien, dus aarzel niet om een keertje terug te komen!

Partners

De trimbaan is mede mogelijk
gemaakt door

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊