‘Bakbeest’ maakt 350 stukken vlees warm

Sint-Oedenrode – In park de Kienehoef stond dinsdagavond een enorm ‘bakbeest’. Letterlijk en figuurlijk, want een enorme gele containerbak had er zijn plek gevonden en de ingebouwde barbecue-platen deden zijn werk. Maar liefst 350 stuks vlees werden gratis aan de man gebracht.

De BAKBBQ van Praxis Kluscontainer trok veel bekijks. Was het niet de opvallende gele kleur dan was het wel de heerlijke geur van gebraden vlees. In totaal werden er ruim 350 burgers en andere stukken vlees gebakken en was het volgens de aanjagers Richard van Rijnsbergen (Praxis Kluscontainer) en Geert van der Heijden (Vindkracht13) een groot succes. Het weer was fantastisch en de sfeer nog beter. “We hebben hier een mooie start gemaakt en de BAKBBQ is nu klaar voor zijn tour door Nederland, al zal het op vele plaatsen minder mooi (groen) zijn, dan in het prachtige Sint-Oedenrode”, zo laat Van der Heijden weten.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊