Bekende zangers in park de Kienehoef

Sint-Oedenrode – Het komt niet vaak voor dat Corry Konings en Rene Schuurmans tegelijk bij je op de stoep staan in de ochtend. Toch maakten de medewerkers van de Helden van Kien dat woensdagmorgen mee. Ze kwamen niet voor een ontbijtje, maar voor de opnames van Hart voor Muziek. Na hen volgden nog meer bekende Nederlandstalige zangers.

De hele dag vonden opnames plaats in het park voor de Helden van Kien. “Een prachtige omgeving en een geweldig gebouw, dat we graag in beeld wilden hebben”, vertelt producer Frank Peeters. “Ik kende het hier niet, maar Adrie van den Berk (eigenaar van Berk Music red.) gaf ons deze tip en daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt.” Frank vertelt eveneens dat Hart voor Muziek normaal gesproken wordt opgenomen in bomvolle zalen met duizend man publiek. Nu dat door corona niet kan, hebben ze een andere manier gevonden om invulling te geven aan het programma. De gasten, altijd bekende Nederlandse zangers, nemen bij de presentator plaats aan tafel. Ze worden geïnterviewd en dat wordt uiteindelijk verweven in hun videoclips.
Vanaf 23 september is de uitzending van Hart voor Muziek vanuit park de Kienehoef te zien op Omroep Brabant. De artiesten die in Sint-Oedenrode in beeld kwamen, waren verder Alex, Sieneke, Henk Damen, Bob Offenberg en talenten Danilo en Sven Versteeg.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊