Bingo met de Helden van …. Kien!

Sint-Oedenrode - De Helden van Kien gooit alle remmen los op vrijdag 18 december. Dan gaat het zorgen voor thuisvermaak met oog voor het goede doel kinderboerderij Kienehoeve. In welke vorm? Bingo! Of Kien… dat is in dit geval wel zo toepasselijk. De bingoavond wordt live gepresenteerd vanuit De Helden van Kien. Het wordt vermaak van de bovenste plank en ook nog eens met topprijzen!

Nu we er niet op uit kunnen met zijn allen, zoeken we naar andere vormen van vertier. Dat heeft het team van De Helden van Kien goed in de gaten. Op de achtergrond – en op de voorgrond – wordt hard gewerkt om de bingoavond te laten slagen. Zo is er een geweldige hoofdprijs gevonden in de vorm van een elektrische fiets. Van Brunschot tweewielers uit Sint-Oedenrode is degene die deze parel sponsort.

Wil jij deze fiets of één van de andere mooie prijzen winnen? Koop dan alvast je bingokaarten via www.bestellen.deheldenvankien.nl. Een bingoset bestaat uit meerdere kaarten, quiz en uitleg. Je koopt deze dus per persoon. Los zijn de sets €10,- en in combinatie met een borrelplank zijn deze €7,50. Alle bingosets (met eventuele borrelboxen) kunnen worden afgehaald bij De Helden van Kien of worden bezorgd op 18 december.

Via dit Facebookkanaal is de bingo live te volgen: https://fb.me/e/3UZXwZV02. Ga er maar eens goed voor zitten met je clubje mensen (wat verantwoord is) en ga voor de mooie prijzen! Een deel van de opbrengst gaat naar Kinderboerderij Kienehoeve.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊