Creatieve markt zorgt voor ultiem Pop&Colour gevoel

Sint-Oedenrode – De naam Pop&Colour verklapt al een beetje waar het om draait bij het festival dat dit jaar plaatsvindt op zondag 19 juni in park de Kienehoef. Pop staat voor de vele muziekoptredens en colour staat voor creativiteit. De creatieve markt wordt ook dit jaar weer een plek van inspiratie en ontmoeten staat centraal.

Marlou Jansen houdt zich namens de organisatie bezig met de samenstelling van die markt. Ze legt uit wat mensen kunnen verwachten. “De creatieve markt is een markt, waarbij creativiteit, inspiratie en ontmoeting centraal staan. Zo zijn er niet alleen kramen waar eigen creaties worden tentoongesteld of verkocht maar ook pop-up ateliers waar bezoekers creatieve activiteiten kunnen doen. Hierdoor ontstaan vaak mooie ontmoetingen. Iedereen die zijn creatieve of kunstzinnige talent wil delen is hier welkom.” Dat mag volgens de Rooise in de breedste zin van het woord. Is het kunst, kitsch of creatief ondernemerschap? Is het voor kinderen of voor volwassenen? “Niet alle deelnemers zijn in een hokje te plaatsen, buiten de lijntjes kleuren mag. Het is de optelsom van al die individuele unieke bijdragen die uiteindelijk dat Pop&Colour gevoel geeft”, vertelt Marion.

Kom het vooral ervaren, struin langs de kraampjes en doe hier of daar mee aan één van de activiteiten, om vervolgens met hapje en een drankje in de hand in het gras te ploffen om te genieten van alles. Er is nog plek voor deelnemers om zich aan te melden. Dat kan via festival@streekparkkienehoef.nl

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊