Dineren als helden op ongekende hoogte

Sint-Oedenrode - Wie eens lekker uit de hoogte wilde doen, die was zaterdag in Streekpark Kienehoef helemaal op de juiste plaats. Voor wie dan ook nog eens van lekker eten hield, kon de dag helemaal niet meer kapot. Met een Diner in the Sky haalden de helden van Kien weer een unieke attractie naar het altijd bruisende Rooi.

Toegegeven, Diner in the Sky had niet de primeur in Rooi. Bij het 25-jarige bestaan van het buurtschap Rijsingen, was deze attractie ook al eerder in Sint-Oedenrode. Daar deden Roel en Rob Jansen van de Helden van Kien ook de inspiratie op voor deze unieke mogelijkheid om het aangename met het noodzakelijke te combineren. In totaal genoten zo’n honderdveertig gelukkigen van het mooie uitzicht over de Rooise omgeving en ver daarbuiten. Dankzij de heldere lucht was vanaf zo’n veertig meter hoogte een goed zicht tot aan de verre horizon mogelijk. Ook een ongeoefend oog kon het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch, de woontoren in Tilburg, de hoge gebouwen van Eindhoven en de radiotorens van De Mortel en Mierlo goed onderscheiden. Maar ook dichterbij was er genoeg te kijken zoals het Veghelse industrieterrein en de groene heuvels van de Vlagheide. Natuurlijk ontbrak bij het fraaie uitzicht ook de Rooise Knoptoren niet, zo vertelde Jacob Kien in hoogst eigen persoon terwijl iedereen genoot van de lekkere hapjes van kok Jürgen.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊