Eerste roeibootje op de vijver van Streekpark Kienehoef

Jacob Kien zal trots zijn op de veranderingen in zijn park. Voor meer dan 30 jaar waren de roeiboten verdwenen, maar diep in het hart van iedere Rooienaar bleef de liefde voor de roeiboten bestaan.

Jacob Kien zal trots zijn op de veranderingen in zijn park. Vroeger stond De Kienehoef bekent om zijn mooie natuur, grote vijvers en tal van recreatie mogelijkheden. Ook de roeiboten waren een onmisbaar onderdeel van het recreatiepark, maar gedurende de jaren verdwenen de boten uit het park. Ondanks alles bleef het park in trek en waren er altijd mensen te bekennen in het Streekpark. Voor meer dan 30 jaar waren de roeiboten verdwenen, maar diep in het hart van iedere Rooienaar bleef de liefde voor de roeiboten bestaan.

Vandaag is de dag dat de roeiboten eindelijk terug zijn gekomen in het park, waar ze horen! Op 17 maart 2017 introduceerde Rob Jansen de nieuwe roeiboot in de vijvers van Streekpark Kienehoef. De eerste testen met de roeiboot zijn al gemaakt en de verwachting is dat u vanaf 1 mei weer kunt gaan genieten van een gezellig boottocht in het park.

 Mogen we nog veel plezier bleven aan de roeiboten!

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊