Gezellig roeien op de vijvers

Er kan weer geroeid worden op de vijvers van Streekpark Kienehoef. Op donderdag 1 juni zijn de 4 andere boten te water gelaten en getest.

Er kan weer geroeid worden op de vijvers van Streekpark Kienehoef. Op donderdag 1 juni zijn de 4 andere boten te water gelaten en getest.

Voor het realiseren van de boten zijn er sponsoren gezocht. Iedere boot wordt door één of twee bedrijven gesponsord. De sponsoren zijn: Kees Vervoort, Van den Biggelaar groenvoorziening, Neo Vito, Topgrass, Van Kuringe Adviesgroep en De Koning Makelaardij. Een deel van de kosten voor het roeien wordt gebruikt voor het realiseren van nieuwe arrangementen in Streekpark Kienehoef. 

 

De roeiboten zijn geschikt voor 5 à 6 personen waarbij het roeibankje kan worden omgezet tot tafeltje.Ook zijn er nog mogelijkheden om het roeien te combineren met arrangementen bij De Helden van Kien. 

Tevens kan men bij De Helden van Kien de boten huren tegen een uurtarief van €10 met een borg van €10. De openingstijden zijn tussen 10.00 en 20.00 uur, mits De Helden van Kien geopend is.   

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊