Het geheim van de zitsteen is opgelost

Sint-Oedenrode - ‘Mysterieuze steen gevonden voor kinderboerderij Kienehoeve’. De kop van een artikel op MooiRooi.nl, enkele weken geleden. Sindsdien is de redactie op zoek naar de gever van de kolos. Dat zou een Rooise beeldhouwer moeten zijn, zo verklapte het bijgevoegde briefje. Kunstdetective Arthur Brand werd net niet ingeschakeld, want ineens kwam de verlossende tip. De ‘dader’? Harm Muselaers.


Dan komt direct de volgende vraag omhoog geborreld: Waarom? Om daar achter te komen sprak MooiRooi met Harm af in zijn zo geliefde park de Kienehoef. Toen hij nog voor de gemeente Sint-Oedenrode werkte, was hij begin jaren negentig verantwoordelijk voor de herinrichting van het park. Zo’n zes jaar geleden hielp hij met het verlossen van het hardnekkige aarvederkruid in de vijvers van het park. We laten Harm poseren op ‘zijn’ steen, die inmiddels van iedereen is.


Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊