Jan, Lia en Joost 25 jaar bij kinderboerderij Kienehoeve

SINT-OEDENRODE – Drie cliënten van Dichterbij zetten al 25 jaar hun beste beentje voor bij kinderboerderij De Kienehoeve in Sint-Oedenrode. Jan van de Wijdeven, Lia Kerkhof en Joost Saris proosten vandaag, donderdag 17 februari, op hun zilveren jubileum. Ook begeleider Joan van Berlo heft met hen het glas. De begeleider van Dichterbij heeft er vandaag ook 25 jaar opzitten bij de kinderboerderij.

Feest komt later

“Vanwege corona hebben we voor vandaag echter geen feestprogramma samengesteld. Dat doen we over een paar maanden als we weer voluit kunnen feesten. Dan vieren we het jubileum pas goed”, zegt Joan. Hij begeleidt in totaal 12 cliënten van Dichterbij bij hun werkzaamheden op de kinderboerderij. Ze verzorgen de dieren, schenken koffie voor de bezoekers en verkopen in hun winkeltje de aardappelen en groenten die de velden rondom De Kienehoeve opleveren. Een exacte datum waarop het zilveren jubileum wordt gevierd is nog niet bekend.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊