Jeugdnatuurwacht installeert vijftien nieuwe leden

Sint-Oedenrode - Alles is dit jaar anders en zo gebeurde het dat de nieuwe Jeugdnatuurwachters geen speldje kregen opgespeld bij hun installatie. Vanwege het coronavirus kon wethouder Harry van Rooijen de speldjes aan de vijftien nieuwe leden dit jaar alleen maar uitreiken. De verdienste van de nieuwe leden was er niet minder om.

De installatie van de nieuwe leden vindt traditiegetrouw plaats in december tijdens de maandelijkse bijeenkomst van de jeugdnatuurwacht. Voorafgaand aan de installatie van de nieuwe leden knutselden de leden van de JNW net als elk jaar vlak voor Kerstmis volop aan de mooiste kerststukjes. Naast een speldje was er voor de nieuwe leden ook een doeboek van het Groene Woud.

De leden van de Jeugdnatuurwacht die zaterdag werden geïnstalleerd zijn: Luuk Nooijen, Pien Thielen, Tim van de Ven, Guus Kapteijns, Jasmijn van Boxmeer, Gwenn Rovers, Sten Boerenboom, Jara van der Heijden, Aisha Salim Ahmed, Isis Kanen, Jennifer Rodriques, Juul Popieul, Isa Berkelmans, Pien Popieul en Hugo Noordhof.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊