Jeugdnatuurwacht voortaan vanaf nieuwe locatie

Sint-Oedenrode - Zaterdag 19 september begint het nieuwe seizoen voor Jeugdnatuurwacht De Populier in Sint-Oedenrode met een Open Dag op de nieuwe locatie: Kinderboerderij Kienehoeve. Alle Rooise Jeugdnatuurwachters of kinderen die dit willen worden zijn hierbij uitgenodigd. Maar ook ouders, broertjes en zusjes zijn van harte welkom om kennis te maken met de Jeugdnatuurwacht en de activiteiten. Tussen half tien en half twaalf kan iedereen deelnemen aan het programma of een deel ervan. Kinderen vanaf 9 jaar kunnen zich aanmelden als lid voor het nieuwe seizoen.

De leiders hebben weer zin in het nieuwe seizoen en hebben allerlei natuuractiviteiten voorbereid. Er zijn waterdiertjes geschept die goed kunnen worden bekeken, diverse kleine diertjes worden heel groot onder de microscoop. De kennis van de natuur kan getest worden en er zijn heel veel verschillende natuurvondsten te zien. Knutselen met natuurlijke materialen is ook een vast onderdeel van de jaarlijkse Open Dag.
Kortom, veel te zien en te doen om kennis te kunnen maken met de natuur en de Jeugdnatuurwacht. Daarnaast kan er ook kennis worden gemaakt met de nieuwe ontmoetingsplek en met de vernieuwde kinderboerderij. Ook voor wie er vorig jaar al bij was zal het daarom zeker weer interessant zijn. Wie iets later op de ochtend wil aansluiten kan ook nog volop meegenieten.


Kinderen van groep 6 t/m 8 van de basisschool kunnen lid worden, maar ook kinderen tot en met ongeveer 15 jaar die op de middelbare school zitten. Nieuwe leden kunnen het strookje invullen dat ze op school gekregen hebben. Of ze mogen het inschrijfformulier op 19 september invullen. Kinderen die zeker weten dat ze lid willen worden kunnen meteen de betaling van € 10 voor een heel jaar lidmaatschap aan de penningmeester geven, graag in een gesloten envelop met naam erop. Onze nieuwe locatie is Kinderboerderij Kienehoeve, Klothal 1 in Sint-Oedenrode. Ga bij de hoofdingang naar binnen, waar de vlag van de JNW staat. Wij volgen de coronaregels van het RIVM: handen ontsmetten en de volwassenen moeten afstand houden! Voor informatie over deze activiteit kunt u bellen met Hetty Klerks, TEL. 0413-476518


Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊