Kinderen van toen zijn nu met hun kinderen op de camping

Sint-Oedenrode - Samen met de Noordkade in Veghel en de Vlagheide is het streekpark Kienehoef een van de drie recreatiecentra in de gemeente Meierijstad. Het streekpark Kienehoef heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan. In een vijfluik besteedt DeMooiRooiKrant aandacht aan de positieve ontwikkelingen in dit gebied. Deze ronde aandacht voor camping Kienehoef, die al zestig jaar aan de weg timmert.

De Warande in Breda, de Oisterwijkse vennen, de Efteling en de Piramide van Austerlitz, Ron van Rooij van camping Kienehoef noemt deze toeristische trekpleisters uit zijn jeugd in een adem met Kienehoef. Het waren allemaal plaatsen die iedereen kende en waar je gratis of met weinig geld een hele dag plezier had. Hij is dan ook samen met zijn zonen Roy en Joery maar wat blij dat de gemeente Meierijstad streekpark Kienehoef als recreatiecentrum heeft bestempeld. Kienehoef heeft het dan ook zeker in zich om uit te groeien tot een plaats waar recreatie de boventoon gaat voeren. Voor dagjesmensen, voor gasten die een tijdje in Rooi verblijven, maar zeker ook voor de eigen inwoners.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊