Kom groentes oogsten voor jezelf

Sint-Oedenrode - Afgelopen jaar heeft kinderboerderij Kienehoeve groentes verkocht in een eigen winkeltje in de Brabantse dwarsdeelschuur. Ook werden er door de medewerkers van Stichting Dichterbij groentes schoongemaakt en voorbereid voor restaurant de Helden van Kien. Door de lockdown van een paar weken geleden kunnen de laatste wintergroentes helaas niet meer worden verkocht of schoon gemaakt voor het restaurant. Om deze nog een mooie bestemming te geven heeft kinderboerderij Kienehoeve een actie bedacht: Kom zelf je eigen groentes oogsten!

Op zaterdag 29 januari tussen 10:00 – 15:00 uur is iedereen welkom om groentes te oogsten op het perceel tegenover Ollandseweg 119 (camping de Donkershoeve / Vianeo). Daar kun je ook het beste je auto parkeren. Ze vragen hiervoor alleen een vrijwillige bijdrage voor de kinderboerderij.

De volgende groentes zijn nog verkrijgbaar: boerenkool, wortels, prei, spruitjes, rode bietjes. Zorg dat je gereedschap bijhebt (schop) en eventueel tas of kistje en handschoenen. Wij zorgen voor de gezelligheid. Voor vragen kun je mailen met kinderboerderij@streekparkkienehoef.nl.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊