Lampionnenoptocht naar de kerststal

Sint-Oedenrode - In het Streekpark Kienehoef kom je zaterdag 10 december helemaal in de kerststemming. Om 18.30 uur start vanaf de Helden van Kien de traditionele lampionnenoptocht naar de kerststal van kinderboerderij Kienehoeve, die daarmee feestelijk wordt geopend.

Vanaf 18.15 uur kunnen bij de buitenbar van de Helden van Kien lampionnen worden gekocht. De kosten zijn €2,50 per kind. Dat is inclusief lampion met lampje en iets lekkers bij de kinderboerderij. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de kinderboerderij.

Om 18.30 start de lampionnenoptocht door het park, op weg naar de kinderboerderij. Daar aangekomen is er warme chocomel en beschuit met muisjes. Vanaf zaterdag is de kerststal tijdens de openingstijden van de kinderboerderij te bezichtigen. Bijzondere openingstijden tijdens de feestdagen: Eerste kerstdag gesloten. Tweede kerstdag geopend van 13.30 uur tot 16.00 uur Nieuwjaarsdag: gesloten.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊