Na waadpad ook een trimparcours in park de Kienehoef

Sint-Oedenrode - De Kienehoef One Mile, zo moet het nieuwe trimparcours met obtstakels in park de Kienehoef gaan heten. De plannen liggen inmiddels op tafel en na het waadpad moet het hardloopparcours de volgende trekpleister worden. Streekpark Kienehoef is de initiatiefnemer.

“We willen graag een volgende stap maken in het verder verbinden met, faciliteren en mobiliseren van inwoners”, zegt voorzitter van de stichting, Arthur Frieser. Hij zit met zijn medebestuursleden in de projectgroep, evenals Marlies Liebregts namens JOGG, Hans van Vught (eigenaar bootcamp ‘t Groene Woud) en Pieter de Kort, professioneel sportvrijwilliger namens zijn eigen bedrijf Pr8ontwikkeling. Samen hebben ze er hard aan getrokken en willen ze het parcours in de loop van mei 2021 openen.

Er is gekozen voor een Engelse mijl, omdat het park een Engelse landschapsstijl heeft. Zowel de route als de trimtoestellen zijn voor openbaar gebruik. De trimbaan Kienehoef sluit perfect aan bij de ambitie uit het sportakkoord om Nederland te voorzien van een functionele, goede en duurzame sportinfrastructuur waarbij openbare ruimten gebruiksvriendelijk worden ingericht.

Hoewel alles in een vergevorderd stadium is, staat de stichting Streekpark Kienehoef open voor op- en aanmerkingen op het plan. Mensen die willen helpen zijn ook welkom. Iedereen die zich geroepen voelt kan reageren via info@streekparkkienehoef.nl

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊