Nieuwe generatie: Roy en Joery van Rooij nemen camping over

Sint-Oedenrode - Roy en Joery van Rooij nemen de komende tijd het stokje van hun vader Ron over op camping de Kienehoef, die dit jaar zestig jaar bestaat. Daarmee zijn zij de derde generatie Van Rooij die de kampeerplek exploiteert. In de tweede aflevering van ‘De volgende generatie aan het roer’ praten we met deze twee jonge ondernemers en hun vader over de toekomstplannen van camping de Kienehoef.

Wat nu camping de Kienehoef is, begon zestig jaar geleden als ‘Vakantiepark Rijsingen’. In 1972 namen de opa en oma van Roy en Joery de horeca over van de toenmalige eigenaar. Een jaar later in 1973 volgde de hele camping en boden zij ook toeristen de mogelijkheid om hun tent voor een aantal dagen op te zetten. In de jaren tachtig kwam de tweede generatie Van Rooij met de broers Ron en Fred in het bedrijf. Samen met hun ouders bouwden zij de camping uit tot een waar vakantieparadijs. Inmiddels runt Ron de camping alweer een aantal jaren zelfstandig en dit jaar stappen Roy en Joery in de voetsporen van hun vader, die het wat rustiger aan gaat doen, maar zeker nog niet stopt.


Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊