Officiële opening van de Hooibrug: een verbinding tussen landschap en kunst

Sint-Oedenrode - Een brug verbindt en dat bleek ook bij de hooibrug die in 2020 werd geplaatst. De brug verbindt niet enkel verschillende wandel- en kunstroutes, maar ook alle partijen die daar aan hebben meegewerkt. De officiële opening, een feestelijke gelegenheid, vond vandaag na lang uitstel plaats. Samen met buurtschap Oud-Rijsingen, Kunststichting Meierijstad, buurtbewoners, kunstenaars en media opende wethouder Menno van Roozendaal officieel de brug. Symbolisch reed de wethouder met tractor en hooi, waar de brug vroeger voor bedoeld was, over de hooibrug.

Aanwezig bij de festiviteiten waren ook een groot deel van de kunstenaars die hebben bijgedragen aan de kunstroutes. De hooibrug verbindt als het ware het landschap, maar ook zeker de kunst. Dankzij de brug is er een lange wandelroute omgeven door kunstwerken tussen de Boskantseweg - via Rijsingen - en de Kienehoef.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊