Ontwikkelingen Park Kienehoef in beeld

Park Kienehoef in Sint-Oedenrode heeft al decennialang een recreatieve aantrekkingskracht op inwoners van de gemeente en mensen uit de regio. Het park, de vijvers, de wandelpaden en de kinderboerderij maken het een prettige plek om te verblijven. De komst van het prachtige horecapalviljoen De Helden van Kien, heeft de charme van het park alsmaar versterkt. Het paviljoen opende in april 2016 zijn deuren.

Park Kienehoef in Sint-Oedenrode heeft al decennialang een recreatieve aantrekkingskracht op inwoners van de gemeente en mensen uit de regio. Het park, de vijvers, de wandelpaden en de kinderboerderij maken het een prettige plek om te verblijven. De komst van het prachtige horecapalviljoen De Helden van Kien, heeft de charme van het park alsmaar versterkt.  Het paviljoen opende in april 2016 zijn deuren.

De opening van De Helden van Kien is nog maar het begin van een aantal mooie plannen voor het park Kienehoef. De ambities richten zich onder meer op recreatiemogelijkheden, waterbeheer en de ontwikkeling van een hoogwaardige verbinding tussen park Kienehoef en het centrum van Sint-Oedenrode. In het onderstaande filmpje vertelt initiatiefnemer Rob Jansen over de plannen en het belang van een goede samenwerking met de betrokken partijen om al deze mooie ambities werkelijkheid te maken. “Door verschillende belangen te betrekken denk ik dat je sterker bent”, zoals hij aangeeft. De plannen bij park Kienehoef vormen één van de projecten van het Uitvoeringsprogramma Mozaïek Dommelvallei (het uitvoeringsprogramma met de eerste lichting projecten is in september gereed).

 

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊