Open Rooise Crosslopen gaan eindelijk weer door

Sint-Oedenrode - Nu ook weer sportevenementen mogelijk zijn, zijn ze van Fortuna ‘67 voornemens de Rooise Crosslopen weer te gaan houden.

Een prima moment om weer eens aan je conditie te gaan werken. Heb je je conditie op peil gehouden, dan heb je al een voorsprong. Zondag 19 september 2021 gaat de eerste wedstrijd van de Open Rooise Crosslopen in park de Kienehoef, aan de Zwembadweg in Sint-Oedenrode van start.

Deze competitie, georganiseerd door SV Fortuna`67, staat open voor zowel leden als niet-leden van Fortuna`67. Het parcours is zowel geschikt voor de jeugdigen en de wat oudere jeugd, maar ook voor volwassenen. Iedere deelnemer wordt in zijn of haar leeftijdscategorie ingedeeld. Alle wedstrijden vinden plaats op de derde zondag van de maanden september, oktober, november 2021, januari en februari 2022. Deze competitie wordt door SV Fortuna ’67 al vele tientallen jaren georganiseerd en blijkt nog steeds zijn bestaansrecht te bewijzen. Schrijf je dus in voor deze gezellige en aantrekkelijke Rooise Crosslopen.

Afstanden:
(Mini)Pupillen, geboren in 2015 of later, t/m 2011, lopen 855 m in verschillende leeftijdscategorieën. Junioren, geboren in de jaren 2010 tot en met 2003, lopen 1.710 m eveneens in verschillende leeftijdscategorieën. Start voor de junioren is om 10.30 uur, de pupillen starten vanaf 10.45 uur. De volwassenen, geboren in 2002 of eerder, starten om 11.00 uur, over een afstand van 4.815 m of 8.025 m. Junioren vanaf C mogen ook deelnemen aan de 4.815 m. Inschrijven is mogelijk tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijden of via www.fortuna67.nl. Het parkoers voor de volwassenen is nagenoeg gelijk aan dat van vorig jaar, dat voor de jeugd is eveneens hetzelfde als vorig jaar. De inschrijving is in de hal van de accommodatie van Fortuna ’67 aan de Zwembadweg 62.
Er kan ook gebruik gemaakt worden van de douches. Ook tassen kunnen in de kleedlokalen achtergelaten. Start en finish zijn op ± 150 m afstand in het park Kienehoef. Parkeren op de centrale grote parkeerplaats, fietsen kunnen worden gestald bij het clubgebouw.
Houd er rekening mee, dat er vanwege de Corona maatregelen mogelijk wat meer tijd nodig is bij het inschrijven, volg de aanwijzingen van de Corona verantwoordelijke op en houdt de algemeen geldende Coronamaatregelen in acht!
Inschrijfgelden: t/m 16 jaar € 1,50 per keer of € 5,00 voor de gehele cyclus. Vanaf 17 jaar € 2,50 per keer of € 10,00 voor de gehele cyclus. Klassement: Pupillen en junioren over 3 beste prestaties. Senioren, 4,8 km en 8,0 km over de 4 beste prestaties. Jeugd: Indeling in pupillen- en juniorencategorieën. Senioren en Masters 4.815 m en 8.025 m Indeling in 10 jaren categorieën. Meer informatie en inschrijven op www.fortuna67.nl.    

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊