Pop & Colour Festival strikt Trijntje Oosterhuis

Sint-Oedenrode - Pop & Colour Festival heeft een grote vis binnengehaald. Dit jaar vindt het evenement op twee dagen plaats, namelijk op zaterdag 25 en zondag 26 mei. De zangeres treedt zondags op met het Brabants Jazzorkest.

Ieder jaar weet Pop & Colour Festival een bekende artiest te strikken. Enkele jaren geleden trad Alain Clark op en vorig jaar beklom Lucas Hamming het podium. Trijntje Oosterhuis brak in de jaren negentig door met haar broer Tjeerd Oosterhuis in Total Touch. Later is zij met veel succes een solocarrière begonnen. Oosterhuis wordt gezien als één van de beste en meest veelzijdige zangeressen van Nederland. Zij is van 2012 tot en met 2014 coach geweest bij The Voice of Holland en sinds 2016 is zij coach bij het programma It Takes 2. Sinds 2019 is zij tevens jurylid bij het programma DanceSing. Van 2012 tot en met 2017 maakte de zangeres deel uit van de gelegenheidsformatie Ladies of Soul. In 2015 was ze de Nederlandse deelnemer aan het Eurovisiesongfestival. Kortom, een erelijst om van te smullen.

Pop & Colour Festival is een gratis cultureel festival dat inspireert en een podium biedt aan jonge talenten. Food-Art-Music & More; kunst en creativiteit in de breedste zin van het woord, voor iedereen toegankelijk. De organisatie van het festival is in handen van drie partijen: Stichting Phoenix Cultuur, Stichting Streekpark Kienehoef, De Helden van Kien en vele vrijwilligers. Aanvankelijk werd het festival gehouden op het buitenterrein van Cultureel Educatief Centrum Mariëndael. In 2018 verhuisde de organisatie naar Streekpark Kienehoef, waarmee het festival een volwaardige festivallocatie kreeg met mogelijkheden om door te groeien tot een cultureel festijn voor heel Meierijstad en omstreken. Op 25 en 26 mei 2019 wordt de vijfde editie gehouden.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊