Pop & Colour strikt grote naam uit muziekwereld

Sint-Oedenrode - Ieder jaar weet Pop & Colour Festival een bekende artiest te strikken. Verschillende grote namen hebben al op het Rooise festival gestaan. Zo traden Alain Clark, Lucas Hamming en Trijntje Oosterhuis op. Een unieke gebeurtenis, want de bands van Pop & Co treden samen met deze grote namen op. Ook dit jaar heeft Pop & Colour een bekende artiest weten te binden aan het festival, namelijk de Marcel Fisser Band. Op zondag 19 juni vindt het evenement plaats.

Hij is onder andere bekend van het televisieprogramma Beste Zangers. Als bandleider begeleidt hij onder andere Floor Jansen, Jan Smit en Nick & Simon. Bovendien heeft Marcel Fisser getourd met onder andere Alain Clark, Mathilde Santing, Ruth Jacott en Shirley Bassey. Zijn focus ligt de laatste jaren bij het componeren en produceren. Dit doet hij onder andere voor André Hazes, Belle Perez, Wolter Kroes en Gerard Joling.

Rooise inbreng
Een zeer mooie bijkomstigheid voor heel Sint-Oedenrode is de bijdrage van twee Rooise topzangeressen, namelijk de zussen Michelle en Lesley van der Aa. Zij zijn al jaren zangeres in de band. Daardoor traden ze op met veel (inter)nationale artiesten en zijn ze ook te zien geweest op tv.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊