Pop en Colour als vanouds gezellig

Sint-Oedenrode – Pop en Colour is na Paaspop, Harmony of Hardcore en 7th Sunday het vierde popcpncert in Meierijstad. Pop en Colour is dan wel niet het grootste, maar wel het meest toegankelijk met gratis entree. Het Rooise festival geeft beginnende en jonge muzikanten een podium, dat misschien wel de opmaat is naar één van de drie grotere festivals in onze gemeente. Na twee jaar gedwongen pauze was het zondag eindelijk weer tijd voor Pop en Colour.

Bij Pop en Co van Phoenix krijgen jonge en beginnende muzikanten de gelegenheid om het vak van popmuzikant te leren. Voor sommige van hen is het de opstap naar een professionele carrière, het optreden bij Pop en Colour is in elk geval een ervaring die de muzikanten niet willen missen. Hoogtepunt voor de muzikanten was het slotoptreden met de Marcel Fisser Band. Deze band is de huisband van Nick en Simon, maar ook tijdens het televisieprogramma ‘De beste zanger’ is deze band met de Rooise Lesley en Michelle van der Aa een vaste gast.

Naast optredens van muzikanten van Pop en Co, was er ook een ‘heldenpodium’. Op dat podium op de meest prominente plaats, namelijk recht voor het terras van de Helden van Kien, lieten jonge veelal Rooise jongeren zien wat zij in hun mars hebben. DJ, dansen of muziek maken. Het maakt allemaal niet uit, het is voor velen het eerste optreden voor een echt publiek. Ga er maar staan!

Pop en Colour is meer dan alleen muziek. Op het evenementen terrein naast de Helden van Kien waren ook een tiental kraampjes waar uiteenlopende dingen te zien waren en te koop aan werden geboden. Voor de allerjongste gasten gewoon lekker kleuren, knippen en plakken. Werken met bloemen, armbanden of toch maar gewoon lekker naar de muziek luisteren onder het genot van een drankje en een lekker hapje.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊