Rodi opent Helden op Schaatsen

Sint-Oedenrode – Rodi is een held op pantoffels, maar woensdagmiddag aanstaande moet hij zich op glas ijs begeven. Dan mag de dorpsmascotte namelijk het meerdaagse evenement Helden op Schaatsen openen om 14.00 uur.

Vanaf 2 januari kunnen mensen gaan schaatsen op het terrein van de horecagelegenheid. Bij De Helden van Kien is al eens vaker geschaatst bij flinke temperaturen onder nul graden. Toch wilden ze daar niet op wachten. Het organiseren van de schaatsbaan gaat in combinatie met de organisatie van een bijpassend evenement. Daar zijn werknemer Steven van der Zanden en stagiaire Kristel Maas op dit moment druk mee bezig. "Ik heb altijd al geroepen. Waarom is er geen schaatsbaan in Rooi? Gelukkig kregen we de kans om dit zelf op te pakken. Het wordt hartstikke leuk!" nodigt Kristel alvast uit.
De schaatsen kunnen dus alvast uit het vet en dat er binnen de dorpsgrenzen geschaatst kan worden zal voor veel mensen een opluchting zijn.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊