Sint-Oedenrode krijgt Land van Kien

Sint-Oedenrode - Enige tijd geleden hebben de gebroeders Robert en Paul Hellings en Rob en Roel Jansen uit Sint- Oedenrode de hoeve Arbeidslust in het buitengebied van Sint-Oedenrode aangekocht. Op 20 juni jl. presenteerden zij tijdens een bijeenkomst in het gemeentehuis van Meierijstad hun plannen voor de herontwikkeling van de historische hoeve en van het omliggende 30 hectare grote gebied. De plannen voorzien in een ontwikkeling met thema’s zoals het samen leven, samen werken en het samen genieten. De activiteiten krijgen een plek in een nieuwe naam voor het gebied: Land van Kien.

Als echte Rooienaren zit de liefde voor het gebied bij de vier broers diep in het hart. De ambities zijn hoog. “In Land van Kien gaat het bruisen van de energie. Vanuit historie, de kringloopgedachte en slimme innovaties gaan we hier het landschap van de toekomst ontwikkelen. Een nieuwe Blue Zone, een plek waar mensen meetbaar langer leven. In harmonie met elkaar en het landschap en de natuur om hen heen. Land van Kien wordt van iedereen. We gaan er iets heel unieks en moois van maken”, laten de ondernemers weten.

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊