Uitjesrooi.nl: “Voor iedereen een leuk uitje in Sint-Oedenrode”

Sint-Oedenrode - Uren rondcrossen door de prachtige omgeving in Sint-Oedenrode op een e-chopper. Een sportieve middag beleven tijdens bumpingball of lasergamen met je vrienden, team of collega’s. Sinds kort hoef je daarvoor niet meer naar andere dorpen of steden uit te wijken, maar kan je dit beleven in Sint-Oedenrode dankzij Uitjesrooi.nl.

Uitjesrooi.nl trapt groots af met de online feestdagen show op 7 januari. Inmiddels hebben al meer dan 170 teams zich aangemeld voor de quiz en aanmelden kan nog steeds. Paul van Rooij en Willem van Ruremonde, oprichters van Uitjesrooi.nl, verzorgen de invulling van de show. “We werken met een professionele presentator. De quiz bestaat uit onder andere een muziekronde en meerdere bingorondes. Daarnaast is de quiz interactiever en duurt deze ongeveer twee uur. De prijzenpakketten worden aangeboden door Uitjesrooi.nl, Helden van Kien en Swinckels’”, aldus Willem. De hoofdprijs is een lunch bij De Helden van Kien, gevolgd door een e-chopperrit naar Swinckels’ in Lieshout om vervolgens weer terug te rijden naar de Sint-Oedenrode. De spelshow is tevens te boeken voor bedrijven en verenigingen, om zo toch nog een coronaproof uitje te hebben.

“We richten ons op spellen en activiteiten”, vertelt medeoprichter Paul. “Naast de online show doen we ook andere dingen. Zo verhuren we e-choppers, organiseren we bumpingball en lasergamen”, vult Willem zijn partner aan. Het variërende aanbod is wat ze willen uitstralen. “We zijn een platform voor iedereen, iedereen kan bij ons een leuk uitje beleven”, aldus Paul. Naast het aanbieden van hun eigen uitjes, richten ze zich ook op samenwerkingen met andere ondernemers die uitjes aanbieden. Uitjesrooi.nl verzorgt niet alleen uitjes van een aantal uur, de ondernemers willen ook dat mensen een hele dag kunnen beleven. Dit door middel van de samenwerkingen met andere bedrijven. “ Een ronde rijden op de e-chopper door de prachtige omgeving van Sint-Oedenrode en daarna genieten van een lunch bij een van de horecazaken in de buurt. Zo zijn we al een samenwerking aangegaan met Streekpark Kienehoef. We willen samenwerken met andere bedrijven, als bedrijven dit ook willen kunnen ze zich aanmelden via onze website.”

In de zomer is het idee ‘Uitjesrooi.nl’ ontstaan in Streekpark Kienehoef. Naast dat mensen bij De Helden van Kien komen lunchen en bij de kinderboerderij dieren ontdekken, zien Paul en Willem markt in verdere uitbreiding in de vorm van activiteiten. Paul: “Er was meer vraag naar activiteiten, zo zijn we eigenlijk op het idee gekomen.” De ondernemers beginnen lokaal in Sint-Oedenrode en Meierijstad. “We richten ons op particulieren, bedrijven, verenigingen, maar ook toeristen. Verder kunnen we leuke uitjes organiseren voor familiedagen, vrijgezellenfeestjes en sportteams. Alles kan!”

Het is een spannende tijd om een bedrijf te beginnen, zeker als bedrijf dat uitjes verzorgd. De coronamaatregelen maken het niet makkelijk, maar Paul en Willem zijn ervan overtuigd dat er op een gegeven moment weer meer mogelijk is. “Natuurlijk maken we de uitjes coronaproof, zodat er wel iets mogelijk is. Maar het is zeker een spannende tijd om te beginnen, het is afwachten hoe het gaat lopen. We gaan er alles aan doen om dit tot een succes te maken.”

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊