Vernieuwde kinderboerderij donderdag open

Sint-Oedenrode - De puntjes moeten nog op de i worden gezet, maar de vernieuwde kinderboerderij Kienehoeve gaat vanaf donderdag 30 juli open. Voorlopig is de boerderij ook op zondagen geopend.

Maandenlang is de kinderboerderij gesloten geweest. Deels door coronaperikelen, maar natuurlijk ook door de flinke renovatie die er plaatsvindt. De medewerkers op de kinderboerderij van Stichting Dichterbij zijn sinds een paar weken weer aan het werk en hebben samen met de eigen vrijwilligers de opgelopen ‘achterstand’ weer weggepoetst. Letterlijk en figuurlijk. Alles ziet er netjes uit en ook de dieren vinden weer een plek.

Wat is er te zien?
-de ‘nieuwe’ oude Brabantse dwarsdeelschuur die voor 80% klaar is.
-nieuwe inrichting van de weides met natuurlijk een duurzaam hekwerk.
-geitjes met zeven jongen, koetjes met twee kalfjes, de ezels, twee schapen, Hummel de pony, de konijntjes, de pauwen en de twee varkens.
-een steiger zodat je ook per boot of waterfiets op bezoek kunt komen!

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: elke dag van 12.30-15.30 uur. Zaterdag: van 9.00-12.00 uur. Zondag: 13.30 tot 17.00 uur.

Oproep
Om ook op zondagmiddag open te kunnen blijven gaan, is kinderboerderij Kienehoeve nog hard op zoek naar vrijwilligers die om de zes weken op zondag tussen 13.30-17.00 uur de kinderboerderij kunnen openen. Voor vragen hierover of om je te melden kun je mailen naar info@streekparkkienehoef.nl .

Locatie

Bezoek Streekpark Kienehoef

Vind ons in het hartje van Noord-Brabant, bij het rustige Sint-Oedenrode. Streekpark Kienehoef ligt op een ideale plek, op een steenworpafstand van het gezellige 's-Hertogenbosch en het innovatieve Eindhoven.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving 😊

Oh nee! Dat bericht hebben we niet ontvangen. Kun je het nog eens proberen? 😊